Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Mudanzas Moreno

El teu servei de mudances barates i guardamobles de confiança a Barcelona

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres


Estàs pensant a canviar de pis i cerques uns serveis de mudança barats i pràctics a Barcelona? En Mudances Moreno tens a la teva disposició a un equip d'especialistes en aquest terreny que s'encarregaran d'oferir-te l'assistència qualificada que et mereixes. Benvingut!

Som una empresa de mudances que atresora més de 10 anys d'experiència en el sector. Encara que prestem assistència nacional ens centrem, principalment, a Barcelona i la zona del Vallès. Realitzem mudances de forma integral, tant domèstiques com d'oficines, i ens ocuparem també de la càrrega i descàrrega de tots els teus estris o mobiliari. A més podem combinar diverses mudances diferents perquè el mateix servei et resulti encara més econòmic.

Amb el nostre servei de guardamobles podràs tenir emmagatzemats i en lloc segur tot el teu mobiliari. Disposem d'un espai condicionat per a això i, a més, el nostre personal s'encarregarà de mantenir en òptim estat tota la teva mercaderia a tot moment.

Vols estalviar temps i que ens ocupem de l'empaquetat i embalat dels teus estris? Crida'ns i tindràs l'ajuda que buscaves. Entre algunes de les prestacions addicionals que t'oferim destaquen els ports, el buidatge de pisos o els transports nacionals.

Per realitzar aquestes labors amb rigor i celeritat disposem d'una flota composta per dos camions amb plataforma elevadora i una furgoneta de 18 metres cúbics.

La qualitat i l'excel·lència són els pilars que defineixen les nostres accions. Volem ser la teva empresa de mudances de referència a Barcelona i que confiïs en nosaltres sempre que ho necessitis.

Contacta amb nosaltres para més informació!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On som
Carrer de Vic, 5 08173 Sant Cugat del Vallès Barcelona
Carrer de Vic, 5 08173 Sant Cugat del Vallès Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied